Nis

Okul müdürümüz Haydar DEMİRTEKİN , Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile okulumuzda Fidan dikme etkinliği yapıldı. Bu kapsam da pansiyon bahçemize yeni fidanlar ektik.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Ömer ŞEYRAN, İbrahim GÜNEŞ ve Tufan KAŞIK hocalarımız Çanakkale zaferinin 109. yılını Öğrencilerimiz ile hazırlamış oldukları etkinliklerle bizlere tekrar bu anları hatırlattılar.

Mrt

Okulumuz bünyesinde 12 Mart Mehmet Akif ERSOY'u anma ve İstiklal Marşının Kabulünün yıl dönümü kutlandı. yapılan etkinliklerde öğrencilerimiz Mehmet Akif ERSOY'un hayatını ve şiirlerini seslendirdiler. Etkinliği Okul Öğretmenlerimizden Fırat URHAN , Leyla SARIBOĞA Ve Sevim ÇERİ hazırlamıştır.

Mrt

8 Mart dünya Kadınlar günü münasebetiyle okul müdürümüz Haydar DEMİRTEKİN Okulumuzda görev yapan Kadın öğretmenlerimizin gününü kutladı.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden SEÇİL ŞEYRAN'ın önderliğinde deprem haftasında hem öğretmen kadromuz hem de öğrenci kadromuz deprem hakkında bilgilendirildi. Yapılan bilgilendirme çalışmalarının ardından okumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENÇ NİDA KURAN-I KERİM-İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI yapıldı. Öğrencimiz SEMANUR TIĞRAK Yarışma il birincisi oldu. Okul müdürü HAYDAR DEMİRTEKİN, öğrencimizi yarışmaya hazırlayan ve bu başarıda pay sahibi olan İ.H.L MESLEK DERSLERİ Öğretmenlerine teşekkür ettiğini belirtti.

Kas

Iğdır Kız Anadolu İmam Hatip lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Denizhan DEMİRSOY önderliğinde çevreme sahip çıkıyorum etkinliği düzenlendi. Bu etkinlikte Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz çevre temizliği ve düzenlemesinde bulundu.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi okulumuzda de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlama programları okulumuzda saygı duruşu ve istiklal marşı  töreni ile başladı. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün sevdiği şarkılar ve hayatı, Cumhuriyetin önemi İle ilgili sunumlar yapıldı.

Kas

Iğdır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci velileri ile öğretmenlerimizin akademik süreci değerlendirmek amacıyla bir araya geldiği veli toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şimdiye kadar yapılan ve yapılacak olan deneme sınavları, koçluk içerik ve envanter planlamasından bahsedildi. Ayrıca tüm öğretmenlerimiz branşları bazında akademik değerlendirmelerde bulundu. Yüksek katılımlı ve verimli bir toplantı oldu. Toplantımıza katkılarından dolayı tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

YKS sınavı ile ilgili olarak yenilenen durumların görüşülmesi, alan ve meslek seçiminde rehberlik, sınav çalışma takvimi ve HEDEF YKS 2024 projesi ile ilgili içerik tanıtımları.

OKULUMUZDA İMAM HATİP LİSELERİNİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI.

OKUL DERGİMİZ YAYINDA

Uzun emekler sonunda okul öğrencilerimiz ve  okul öğretmenlerimizin

katkılarıyla okul dergimiz hazırlandı. Yapımda ve yayında  emeği geçen  bütün

öğretmen arkadaşlarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı kapsamında öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimizle birlikte anma programı gerçekleştirilmiştir.